Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray yönetiminden Drogba açıklaması!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/02/2014 - 08:32 GMT+2

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba'nın vereceği her karara saygı duyacaklarını söyledi.

özkan olcay

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Fildişi Sahilli futbolcu Didier Drogba'nın vereceği her karara saygı duyacaklarını söyledi.
Olcay, 3-0 kazandıkları Eskişehirspor karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Drogba ile ilgili gelen bir soru üzerine, şunları kaydetti:
"Drogba, büyük bir futbolcu. Futbolu kadar, insani yanlarıyla Galatasaray'a büyük çapta sempati kazandıran bir oyuncu. Evrensel popülaritesi var. Dünyanın her tarafında tanınan bir insan. Drogba, dünyanın her tarafında özlenen ve aranan bir kişilik. Bazı arayışlar içinde olabilir. Galatasaray, bu durumda Drogba'nın vereceği her karara saygılı olacaktır. Kendisi geldiği günden bu yana Galatasaray'a çok artı değer kazandıran bir oyuncu ve karakterli bir sporcudur. Kendisini buradan selamlıyorum."
Türk Telekom Arena'daki maç hakkında değerlendirmede bulunan Özkan Olcay, sarı-kırmızılı takımın ikinci yarıya farklı bir motivasyonla başladığını anlatarak, "Yeni bir motivasyonla, devre arasında yaptığımız takviyelerle ikinci yarıya daha hazırlıklı ve daha moralli bir şekilde başladık. Ümit ediyorum ki bu tempomuzu artırarak devam edeceğiz. Yeni transferlerimiz, doğru zamanda ve doğru arkadaşlardan oluştuğu için bizi umutlandırıyorlar. Taraftarımızın morali de bunu belli ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde alacağımız sonuçlar Galatasaraylıları memnun edecek" şeklinde konuştu.
"Galatasaray doğru yolda"
Sarı-kırmızılı yönetici, Galatasaray'ın temposunu artırarak yoluna devam edeceğini belirterek, "Daha ligde 14 maçımız var. Bu konularda erken konuşmanın fazla faydası olmayacağını düşünüyorum. Kendi işimize bakıyoruz. Rakiplerimize de başarılar diliyoruz ama tempomuzu artırarak devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray, doğru yoldadır" ifadelerini kullandı. Eskişehirspor maçında yeni transferlerden en çok Alex Telles'i beğendiğini dile getiren Özkan Olcay, sözlerini şöyle tamamladı:
"En çok Brezilyalı transferimiz Telles'i beğendim. Gayet sağlam 4 transferimiz var. Aradan fazla zaman geçmediği için bu arkadaşlarımızın Galatasaray'da performanslarını daha izleyemedik. Ancak çok yetenekli olduklarını ve Galatasaray'a katkı sağlayacaklarını inançlı bir şekilde gözlemliyoruz. Ümit ediyorum, önümüzdeki günlerde bizi daha mutlu edecek sonuçlara hep birlikte şahit olacağız."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam