Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gençlerbirliği Gaziantepspor maçında kazanıp tırmanmak istiyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 27/11/2013 - 13:27 GMT+2

Mehmet Özdilek, Gaziantepspor karşısında alacakları galibiyetin kendilerini lig sıralamasında üst sıralara taşıyabileceğini söyledi.

mehmet özdilek

Görsel kaynağı: AA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gaziantepspor karşısında alacakları galibiyetin kendilerini lig sıralamasında üst sıralara taşıyabileceğini söyledi. Özdilek, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, milli maç nedeniyle lige verilen araların takımlara bazen sorunlar yaşatabildiğini anlattı. Gençlerbirliği'nin de Kayseri Erciyesspor karşısında bu tür bir sıkıntı yaşadığını kaydeden Özdilek, 1-0 kaybettikleri karşılaşmanın ilk dervresinde sahaya istediklerini yansıtamadıklarını, ikinci devre ise biraz daha iyi oynamalarına karşın golü bulamadıklarını ifade etti.
Ankara deplasman olduğunu hissettiriyor
Aldıkları yenilgiden gereken dersleri çıkardıklarını dile getiren Özdilek, "Kayseri Erciyespor maçını kazansaydık üst sıralara çıkacaktık. Ancak bu şansı değerlendiremedik. Bizim düşüncemizi Kardemir Karabükspor yaptı ve 8. sıraya çıktı. Biz ise 13. sırada kaldık" diye konuştu Gaziantepspor karşılaşmasının Kayseri'de alınan mağlubiyet sonrasında öneminin daha da arttığını belirten Özdilek, şöyle devam etti: "Gaziantepspor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu karşılaşmayı kazanırsak yine üst sıralara çıkma şansımız var. Fiziksel ve zihinsel olarak hazırız. 5 haftalık periyotta alabileceğimiz maksimum puanı toplamak için uğraşacağız. Ligde zor bir periyot bizi bekliyor. Gaziantepspor maçından sonra zorlu bir maç trafiğimiz var. Öncelikle kupa maçına çıkıp sonra da Bursaspor deplasmanına gideceğiz. Sakat oyuncularımız var. Nizamettin, Oktay, Mervan ve Ramazan'ın sakatlığı devam ediyor, Sedat'ın bitti ama Serkan cezalı duruma düştü. Özgür, Gosso ve Tosiç ise bu hafta bizimle olabilir ama sahaya 11 kişi ile çıkıyoruz. Yine söylüyorum, oyuncu grubuma güveniyorum." Trabzonspor maçını kazanmalarında seyirci desteğinin önemine işaret eden Özdilek, "Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile aynı saatte oynanacak olmasına rağmen kırmızı siyahlı taraftarların tribünleri dolduracağını ve takımlarını destekleyeceğini düşünüyorum. Ankara artık deplasman olduğunu göstermeye başladı" şeklinde sözlerini tamamladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam