Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'ten maç yorumu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/11/2013 - 23:22 GMT+2

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Galibiyete rakibimizden daha çok ihtiyacımız vardı ve bunu maç boyunca rakibe hissettirdik" dedi.

mehmet özdilek

Görsel kaynağı: AA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Galibiyete rakibimizden daha çok ihtiyacımız vardı ve bunu maç boyunca rakibe hissettirdik" dedi.
Özdilek, 2-0 kazandıkları Eskişehirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, sözlerine futbolcularını tebrik ederek başlayarak rakiplerinden daha fazla isteyip, daha fazla mücadale ettiklerini söyledi.
"POZİSYON VERMEDEN MAÇI TAMAMLADIK"
İstediklerini yaptıkları takdirde sahadan galibiyetle ayrılacaklarını bildiklerini belirten Özdilek, "Galibiyete rakibimizden daha çok ihtiyacımız vardı ve bunu maç boyunca rakibe hissettirdik. Kadro kalitesi yüksek bir takıma karşı oynadık. Rakip topa daha fazla sahip gözükse de pozisyon vermeden maçı tamamladık. Final paslarında doğru tercihler yapabilseydik, daha farklı olabilirdi" diye konuştu.
"KENDİMİZE GELME AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR 3 PUANDI"
Moral ve güven açısından önemli bir maç kazandıklarının altını çizen Özdilek, "Önümüzde çok zor maçlar var. Yedi maçımız daha var ve hepsini kazanacak güce sahibiz. Yarından itibaren Trabzonspor maçına hazırlanacağız. Bugün alınan üç puan kendimize gelme adına önemliydi" diyerek sözlerini tamamladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam