Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hasan Şaş Fenerbahçeli avukatları dava etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/10/2013 - 09:59 GMT+2

Fenerbahçeli avukatlar, Terim'in yardımcılığını yaptığı dönemde Hasan Şaş'ı savcılığa şikayet etti. Suçsuz bulunan Şaş da avukatlardan şikayetçi oldu.

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, geçtiğimiz aylarda İstanbul Savcılığı'na başvurarak o dönem Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcısı olan Hasan Şaş'ın, 6 Nisan 2013'te oynanan Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçında şike yaptığını iddia etti. Dilekçeye göre Şaş, Mersin'in Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'ya maçta nasıl oynaması gerektiğine dair talimatlar verdi ve kötü oynaması gerektiğine dair telkinlerde bulundu.
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Avukatlar bu iddialarına delil olarak 'Derin Futbol ' isimli televizyon programının kasetini sundular. Mersin yöneticisi Mehmet Işık'ın iddialarını açıkladığı kasetin delil kabul edilerek, Galatasaray ve Şaş hakkında işlem yapılması istendi. Savcılık soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma geçtiğimiz günlerde takipsizlikle sonuçlandı. Savcı iddiaları yersiz buldu.
Savcılıktan takipsizlik kararı çıkması üzerine bu kez adı şike olayına karıştırılan Hasan Şaş harekete geçti. Avukatı kanalı ile İstanbul Savcılığı'na başvuran Şaş, kendisine iftira atıldığını, Fenerbahçeli Avukatlar Derneği yöneticileri olan 5 avukat hakkında yasal işlem yapılmasını talep etti. Savcılık bu şikayet üzerine de soruşturma başlattı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam