Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İşte Cimbom'un son adayı: Davide Astori!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 29/01/2014 - 19:49 GMT+2

Galatasaray'ın stoper transferindeki ilk adayı Davide Astori'yi yakından tanıyalım...

2012-13 Serie A, Cagliari-Juventus, Quagliarella, Astori (AP/LaPresse)

Görsel kaynağı: LaPresse

Devre arası transferlerini bir stoper takviyesi yaparak kapatmayı düşünen Galatasaray'da rotanın çevrildiği isim olan Davide Astori, 1.88'lik boyu ve istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor.
Alt yapısında yetiştiği Milan'da forma giyemeyen ve altı yıldır Cagliari'de oynayan İtalyan stoper, Euro 2012'de İtalya Milli Takımı'nın da kadrosunda bulunuyordu.
Sol ayaklı olması nedeniyle Mancini'nin üçlü defans anlayışında önemli bir açığı kapatması beklenen İtalyan futbolcunun adı geçtiğimiz günlerde Manchester United ile de anılmış ve ManU'nun İskoç teknik adamı David Moyes, tecrübeli stoperi izlemek için Cagliari-Juventus maçını tribünde takip etmişti.
Rus temsilcisi Zenit'in İtalyan teknik direktörü Luciano Spalletti'nin de transfer listesinde bulunan Astori'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak adına Mancini faktörünün de etkisiyle Galatasaray'a sıcak baktığı belirtliyor.
Son beş sezonda 153 maça çıkan Astori, bu 153 maçın sadece birinde oyuna sonradan girerek takımı adına ne denli vazgeçilmez olduğunu da gösterdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam