Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İşte Mevlüt'ün bonservisi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/03/2014 - 08:22 GMT+2

Fransa'da Saint Etienne forması giyen milli futbolcu Ankara'daki A Milli Takım kampında Fenerbahçeli futbolculardan bilgi aldı. Teklife sıcak baktığını söyledi.

Saint Etienne oyuncusu Mevlüt Erdinç

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Şampiyonluk yarışında son 8 haftaya en yakın rakibi Beşiktaş'ın 10 puan önünde giren Fenerbahçe, gelecek sezonun çalışmalarına da başladı. Yabancı sayısının düşeceği gelecek sezon için milli yıldızları kendine hedef seçen sarı-lacivertlilerin Mevlüt Erdinç'in durumunu yakın takip altında tuttuğu kaydedildi. Saint Etienne'e bu sezon transfer olup 7 gole imzasını atan Mevlüt, son 6 lig maçında yedek soyununca takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar yeniden alevlendi.
A Milli Takım'ın Ankara'da İsveç ile oynadığı son hazırlık maçı için geldiği Türkiye'de Mevlüt'ün Fenerbahçeli futbolcularla bu konuyu görüştüğü ve kulüp hakkında bilgi edindiği öğrenildi. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın göreve gelir gelmez 27 yaşındaki golcü futbolcuyu istediği ancak sezon başında bu transferin gerçekleşmediği belirtildi. Yanal'ın, Mevlüt'ü Manisa'da görev yaptığı yıllardan bu yana takip ettiği öğrenildi. Saint Etienne'in 4 milyon Euro civarında bir rakama 'evet' diyebileceği, oyuncunun da 2 milyon Euro yıllık ücretle imza atabileceği gelen haberler arasında.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam