Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Karabükspor-Galatasaray / MAÇ ÖZETİ

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/03/2014 - 08:17 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının açılış maçında Galatasaray, Kardemir Karabükspor'la 0-0 berabere kaldı. Karabükspor-Galatasaray maçının özeti burada.

Karabükspor-Galatasaray / Didier Drogba

Görsel kaynağı: AA

Maçtan detaylar;
2′ Gelişen Karabükspor atağında rakip yarı alanda sağ iç koridorda topla buluşan Sow, Yekta’nın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
4′ Gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Sneijder’in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
6′ Karabükspor atağında Erdem’in pasında sol kanatta topla buluşan İshak topu ceza alanına ortalamak istedi ama top dışarıya gitti.
8′ Orta alanda topla buluşmak isteyen Michael Eneramo’nun yerden seken top eline çarpıyor. Hakem bu pozisyonda Michael Eneramo’nun elle oynadığını işaret ediyor.
10′ Sol kanattan İshak Doğan’ın kullandığı serbes atışı ceza alanında bekleyen arkadaşı Michael Eneramo’ya doğru ortalıyor Michael Eneramo’nun savunmadan önce yükselip vurduğu kafa topu etkisiz bir şekilde yandan dışarıya gidiyor.
12′ Kullanılan serbest vuruşta Telles’in Drogba’ya yerden pas denemesinde Drogba topa yetişemedi.
15′ Gelişen Karabükspor atağında Carioca, sağ kanatta son çizgiye indi ve topu ceza alanına çevirmek istedi ama savunma topu kornere gönderdi.
17′ Galatasaray gole çok yaklaştı. Melo’nun ceza alanına ara pasında Burak topu aldı ama karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama Waterman’a çarpan top yavaşladı ve Erdem topu kornere gönderdi.
18′ Karabükspor’da Larrys Mabiala hakemle girdiği diyalog sonrasında sarı kart gördü.
19′ Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı topu Sneijder bir kez daha ortaladı ama Drogba’nın yakın mesafeden kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.
22′ Sol kanattan üst üste kullanılan iki köşe vuruşu sonrasında savunma toplara müdahale eden taraf oldu.
30′ Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri’nin ceza alanına ortasında savunmanın müdahale ettiği topa Selçuk vurdu ama top Waterman’da kaldı.
37′ Ceza alanına yapılan ortada Telles’in düzelttiği topa Sneijder ceza alanı dışından vurdu ama top farklı şekilde dışarıya gitti.
42′ Hızlı gelişen Karabükspor atağında Carioca’nın ceza alanına yerden pasında Eneramo topa dokunamadı ve Muslera topun sahibi oldu.
picture

Galatasaray-Karabükspor

Görsel kaynağı: Eurosport

İlk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.
46′ Galatasaray ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Semih Kaya’nın yerine Aurelien Chedjou oyunda.
64′ Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Chedjou’nun kale sahasına indirdiği topa Melo dokundu ama top üstten dışarıya gitti.
68′ Orta alanda topla buluşan Selçuk İnan, takım arkadaşı Burak Yılmaz’ı savunmanın arkasına kaçırmak istiyor. Topla buluşan Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak ofsayt pozisyonuna yakalanıyor.
87′ Galatasaray gole çok yaklaştı. Savunma arkasına koşu yapan Drogba topu alıp ceza alanındaki Umut’a pasını verdi ama top Umut’un gerisinde kaldı.
88′ Sarı kırmızılılar sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Waterman topu uzaklaştırdı.
90+7′ Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.
Drogba'dan Mancini'ye sert tepki!
Galatasaray'ın 88. dakikasında oyundan alınan Didier Drogba, teknik heyete sert tepki gösterdi.
Galatasaray'ın gol atması gereken bir anda oyundan alınan Didier Drogba, forma numarasını renkli tabelada görünce çok şaşırdı ve durumu anlamaya çalıştı. Sonrasında hızlı şekilde kenara gelen yıldız futbolcu önünde duran su şişelerini tekmeleyerek teknik heyete olan tepkisini dile getirdi.
picture

Drogba

Görsel kaynağı: Eurosport

Mancini: Takımda istek yok!
Galatasaray'ın İtalyan teknik adamı Roberto Mancini 0-0'lık Karabükspor karşılaşmasını değerlendirdi.
Tecrübeli teknik adamın açıklamaları şu şekilde;
"İlk yarı iyi oynayan bir Galatasaray vardı gol fırsatı da bulduk ama deplasmanlardaki gol atamama hastalığımız devam etti. Biraz daha agresif ve istekli oynamamız gerekirdi deplasmanlarda bu problemi sıklıkla yaşıyoruz. Şampiyon olmaki istiyorsak önümüzdeki tüm deplasmanları kazanmamız gerekiyor"
picture

Mancini

Görsel kaynağı: Eurosport

Sneijder'in sol açık oynamasına çok sert eleştiri!
Geldiği günden bu yana oynadığı oynadığı mevki yüzünden eleştiriler alan Wesley Sneijder'in oynatıldığı mevki için en sert eleştiri ünlü teknik direktör Metin Diyadin'den geldi. Sneijder'in sol açıkta oynatılmasını oldukça ağır şekilde eleştiren Metin Diyadin, Türk bir antrenörün Sneijder'i o mevkide oynatması durumunda çok ağır eleştiriler alacağını belirtti.
Sneijder'in forvet arkasında oynatılması gerektiğini ifade eden Diyadin, Hollandalı futbolcunun sol açıkta oynadığında verimsiz bir görüntü çizdiğini ve topları ezdiğini aktardı. Sneijder'in forvet arkasında oynamas gerektiğini iafede eden Diyadin, milli takımda da bu yönde eleştirilerin olduğunu bildiğini, ifade etti. Hollandalı futbolcunun Telles dışında paslaşacak bir partneri kalmadığını ifade eden Diyadin, dünyaca ünlü hocanın Galatasaray'ı deneme tahtası gibi kullandığını ekledi.
picture

Manuel Fernandes - Wesley Sneijder

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam