Karabük'ten Aslan'a müjde var

Bursaspor'a mağlup olan Karademir Karabükspor'un futbolcuları Yiğit İncedemir ve Ahmet İlhan gelecek hafta evinde konuk edecekleri Galatasaray karşısında cezalı olduklarından dolayı oynayamayacak.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig'inde 24. hafta maçlarından Bursaspor'a konuk olan Karademir Karabükspor'un iki önemli oyuncusu Ahmet İlhan hakemi yanıltmaya yönelik hareketten dolayı, Yiğit İncedemir ise girdiği ikili mücadele sırasında yaptığı sert müdahaleden dolayı cezalı duruma düştü.
25. hafta Galatasarayı konuk edecek olan Karabükspor haftaya iki oyuncusundan da yoksun çıkacak. Süper Lig'in en zor deplasmanlarından biri olarak gösterilen Karabük karşılaşmaları zorluk derecesi yüksek maçlardan biri. Ancak bu sefer takımın iki önemli kozu takımlarını yalnız bırakacak. Ahmet İlhan ve Yiğt, galatasaray karşısında forma giyemeyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam