Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kartal'ın yeni 10 numarası Kerim Frei

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/06/2014 - 05:17 GMT+3

Slaven Bilic ile arası açılan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, yeni sezonda oyuncu tercihleri konusunda da Hırvat hocayla karşı karşıya gelebileceği öğrenildi.

Kerim Frei-Gökhan Töre / Beşiktaş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Transferlerdeki fikir ayrılığı nedeniyle Teknik Direktör Slaven Bilic ile arası açılan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, yeni sezonda oyuncu tercihleri konusunda da Hırvat hocayla karşı karşıya gelebileceği öğrenildi.
Özen’in daha şimdiden Başkan Fikret Orman’ın transferini çok istediği ancak yeteri kadar şans bulamamasından şikayet ettiği Kerim Frei için Bilic’e, baskı yaptığı belirtildi.
Geçen sezonun son maçında oynadığı futbolla yönetimden büyük övgüler alan Kerim Frei için sadece Önder Özen’in değil, yöneticilerin de ısrarcı davrandıkları kaydedildi. Beşiktaş’a geldiğinde U-21 Milli Takımı’nda ilk onbirde forma giyen fakat Beşiktaş’ta şans bulamadığı için ay-yıldızlı takımdan da uzaklaşan Kerim’den bir hayli umutlu olan Önder Özen’in aynı şekilde Ömer Şişmanoğlu’nu da bu konuda destekleyeceği ifade edildi.
Ailesini de getiriyor
Orta saha için Lanzini’yi gündeminde tutan Beşiktaş Yönetimi, yabancı kontenjanının her geçen yıl azalması nedeniyle Kerim, Muhammed ve Oğuzhan gibi oyuncuları ilk onbirin değişmez parçası olmaları gerektiğini Önder Özen’e iletti. 2014-15 sezonunda Kerim Frei’yi daha çok ön plana çıkartmaya ve takımın yeni beyni yapmaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, Sezer Öztürk’e verilmesi planlanan tüm görevleri genç oyuncuya yükleyecek. Beşiktaş ile sezon başında kamp yapmamasının yanı sıra Bilic’in de kadroyu bozmak istememesi nedeniyle yedek kulübesine mahkum olan Kerim’in kamp döneminde ekstra antrenmanlarla istenilen düzeye gelmesi hedefleniyor. Yeni sezonda bir daha geri vermemek üzere formayı kapmayı kafasına koyan Kerim Frei, manevi destek için ise ailesini de İstanbul’a getirtecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam