Eurosport
Kasımpaşa'nın yıldızı Andre Castro'ya Olympiakos talip
Tarafından
Yayınlandı 05/05/2014 - 10:49 GMT+3
Kasımpaşa'nın sezon başında Porto'dan kiraladığı ve sezon sonunda bonservisini almak istediği Andre Castro'ya Yunanistan şampiyonu Olympiakos talip.
Andre Castro - Kasımpaşa
Görsel kaynağı: Eurosport
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için güçlü bir kadro kurmaya hazırlanan kırmızı beyazlıların, transfer çalışmalarına şimdiden başladığı ve bu sezon Kasımpaşa'daki başarılı grafiğiyle dikkat çeken Castro için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.
Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 32 haftasının tamamında forma giyen Portekizli oyuncu istikrarıyla göze çarparken, 32 maçta 3 de gol atma başarısı gösterdi. Kariyeri için Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek isteyen Castro'nun Kasımpaşa'da mutlu olmasına karşın Olympiakos'un teklifine sıcak baktığı ve önümüzdeki sezon Yunan ekibinin formasını giyebileceği belirtildi.
Reklam
Reklam