Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kayserispor - Beşiktaş / ÖZET

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/11/2013 - 22:26 GMT+2

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 3-0 yendiği maçın özet görüntüleri burada.

Michael Eneramo - Beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Süper Lig'in 11. hafta maçında Beşiktaş, Kayserispor'u 3-0 yendi. Gol perdesini ilk yarıda Olcay Şahan açtı. İkinci yarıda ise siyah-beyazlıların golleri Ramon Motta ile Michael Eneramo kaydetti ve Beşiktaş üç maç sonra galibiyet uzandı.
Kayserispor: 0 Beşiktaş: 3
picture

Michael Eneramo - Ramon Motta

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Maçtan önemli anlar:
Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta maçında Beşiktaş, Kayserispor'a konuk oldu. Zirveyi kovalayan Beşiktaş üç, ligin dibindeki Kayserispor ise dokuz haftadır kazanamıyordu. Çok tempolu bir biçimde başlayan maç karşılıklı ataklarla müthiş bir şekilde sürdü. 6'da Tolga Zengin Nobre'nin kafasını çok iyi çıkardı. 8'de Oğuzhan, 11'de ise Fernandes kaleyi yokladı ama isabet yoktu. Dakikalar 21'i gösterirken ise Beşiktaş'ın golü geldi. Atiba'nın ortasında Almeida vurdu isabet yoktu. Takip eden Olcay ise kafayla golü yaptı. Bu gol için ofsayt itirazları bir hayli oldu ama hakemin kararı değişmedi.
26'da Kayserispor gole yaklaştı ancak Ramon Motta topu çizgiden çıkarttı. Devrenin son atağında ise Gökhan Töre'nin şutunda adaşı Gökhan Değirmenci kalesinde devleşti.
İkinci yarıya ev sahibi ekip beraberlik golü bulmak adına çok fazla baskı kurarak başladı. 60'a kadar süren bu ataklar silsilesinden gol çıkmadı. 60'da Bilic oyuna Necip'i alarak kaybettiği orta sahayı geri kazandı. Beşiktaş'ın ikinci golü ise 82'de geldi. Ramon Motta ceza sahasına girer girmez kaleyi denedi. Top önce direğe ardından da kaleci Gökhan'a çarparak ağlara gitti.
Bu golden 2 dakika sonra ise Ramon Motta ikinci sarıdan kırmızı gördü.
Maçın skorunu ise uzatmada Eneramo tayin etti: 3-0. Bu sonuçla siyah-beyazlılar üç haftalık galibiyet hasretine sonra verdi. Kayseri ise kazanamama serisini 10 maça yükseltti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam