Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki memnun

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kendileri için kritik bir karşılaşmaya çıktıklarını söyledi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kendileri için kritik bir karşılaşmaya çıktıklarını söyledi.
Maçın genelinde iki takımın da karşılıklı ataklarla gol pozisyonları bulduğuna dikkati çeken Prosinecki, penaltı pozisyonunun kırılma anı olduğunu kaydetti. Son dakikalarda yedikleri gol nedeniyle bir puan almalarının kendilerini üzdüğünü belirten Prosinecki, "Son dakikalarda gol yeme alışkanlığımız sürüyor. Mücadelemiz güzeldi. İlerleyen haftalarda inancımız yerinde olrusa galibiyet hasretine son verebiliriz" dedi.
GÖKHAN: HAK ETTİĞİMİZ KONUMDA DEĞİLİZKayserisporlu Gökhan da galibiyet için Antalya'ya geldiklerini ancak son dakikalardaki gol yeme alışkanlklarının devam ettiği için beraberlikle döndüklerini bildirdi. Gökhan, ligde hak ettikleri konumda olmadıklarını vurguladı.
ZURAB: ZOR BİR DEPLASMANDIKayserispolu Zurab ise Antalya gibi zor bir deplasmandan bir puan aldıkları için mutlu olduğunu kaydetti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam