Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kevin Kampl'ın menajeri transfer haberlerine açıklık getirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/05/2014 - 01:35 GMT+3

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Kevin Kampl'ın menajeri Michael Ruhnau transfer haberlerine açıklık getirdi.

kevin kampl

Görsel kaynağı: Eurosport

TRT'de yayınlanan Stadyum programında Kevin Kampl'ın menajeri Ruhnau'nun önemli açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'den teklif gelmedi
Fenerbahçe'den teklif geldi mi konusuna açıklık getiren Ruhnau: "Şu ana kadar Fenerbahçe'den oyuncuya ya da kulübe bir teklif yapmak için kimse beni aramadı" dedi ve medyadaki haberlerin doğru olmadığını söyledi.
15 milyon euroya ayrılabilir
"6 milyon Kampl'ın bir bacağı için mi? İkisini birden istiyorlar sanıyordum. Kampl, kontratındaki maddeye göre 15 milyon euroya ayrılabilir."
Kevin Kampl için başka transfer teklifler var mı sorusuna ise "farklı ülkelerden farklı takımlar aradı" diyen Ruhnau, Fenerbahçe'nin teklif göndermesi halinde Salzburg Kulübü'ne para ödenirse gerisinin sorun olmayacağını belirtti.
Fenerbahçe'nin gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda yer almayacak olması Kampl'ın kararını etkiler mi sorusuna "Hayır, çünkü bir sene sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Sadece bir yıl yoklar" cevabını veren Ruhnau "şu ana kadar 23 farklı menajer Fenerbahçe'yi arayıp oyuncuyu getirebileceklerini söylemişler ama onu sadece ben temsil ediyorum. Önemli olan Fenerbahçe için maddenin 15 milyon euro olması. 8,6,10 yada 12 değil ve banka garantisi gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.
KAYNAK: İddaalı haber
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam