Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

FLAŞ! Kupa ve şampiyonluk ne olacak?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/01/2014 - 19:07 GMT+2

Yargıtay'ın kararını beklenen tarihte açıklamamasına rağmen yeniden yargılama süreci konuşulurken onama cezası vermesi konuşulmaya devam ediliyor.

kupa

Görsel kaynağı: Eurosport

Yargıtay'ın kararını beklenen tarihte açıklamamasına rağmen yeniden yargılama süreci konuşulurken onama cezası vermesi konuşulmaya devam ediliyor. Bununla birlikte şike cezalarının Yargıtay tarafından onanması, şampiyonluğun ve kupanın ne olacağı sorularını da aklıllara getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir spor programında Yargıtay'ın kararının kendilerini ilgilendirmediğini belirtmişti. Bununla birlikte sahaya yansımayan bir şike süreci olduğunu kabul etmiş ancak bunun sadece konuşulan ancak hayata geçirilmeyen bir konu olduğunu belirtmişti.
Kupa Fenerbahçe'de kalakacak
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir yetkilinin Eurosport.com Türkiye'ye yaptığı açıklamada kupanın ve şampiyonluğun Fenerbahçe'de kalacağını ifade etti. Anayasa Mahkemesi'nde yer alan maddeye göre Tahkim Kurulu'nun aldığı kararların bozulamayacağının yer aldığını ifade etti. UEFA'nın TFF'ye baskı uygulaması durumunda dahi böyle bir konunun yeniden açılamayacağını, TFF'nin alt ve üst kurullarının gerekli kararları aldıkklarını sözlerine ekledi.
Yargıtay'ın Futbolda Şike Davası hakkındaki onama kararlarına TFF'den kısa bir yorum geldi.
TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, NTV Spor'a yaptığı açıklamada sportif yargılamanın tamamlandığını ve konunun TFF açısından kapandığını söyledi. Düren "Dosya spor hukuku açısından tarafımızca ele alınmıştır, karara bağlanmıştır ve bizim için kapanmıştır" diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam