Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lütfi Arıboğan görevini bırakmıyor!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/04/2014 - 11:24 GMT+3

Bugün birçok gazete ve internet sitesinde yer alan 'Lütfi Arıboğan görevinden ayrılıyor" haberleri ses getirmişti.

Lütfi Arıboğan

Görsel kaynağı: AA

Süpre' Lig'de yaşadığı inişli çıkışlı grafik yüzünden oldukça eleştirilen Galatasaray'da yönetimsel soru işaretleri de konuşulmaya başlandı. Sarı kırmızılı takımda ekonomik sıkıntı dile getirilirken pazar günü yapılacak olan genel kurul öncesi cami içinde çok seslilik hakim. Bu gelişmelerin üzerine bugün bazı gazete ve internet sitelerinde Lütfi Arıboğan'ın görevinden istifa edeceğine yer verildi.
Eurosport.com Türkiye Haber Müdürü Alper Aslan'ın edindiği bilgiye göre Lütfi Arıboğan'ın kafasında böyle bir düşünce yok. Önce bugün oynanacak olan Galatasaray Odeabank-Ekaterinburg maçını izleyecek olan Arıboğan yarın Sivas'a geçerek Sivasspor-Galatasaray maçını yerinde takip edecek. Lütfi Arıboğan ardından pazar günü yapılacak olan genel kuruldaki yerini de alacak. Arıboğan kesinlikle istifayı düşünmezken çıkan haberleri de yalanladı. Lütfi Arıboğan hiçbir sorunu olmadığını ve görevinin başında kalmaya devam edeceğini belirtti.
Bu arada Galatasaray da gün içerisinde resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı. Sarı kırmızılı takımın açıklaması şu şekilde;
"Bugün bazı yayın organlarında Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan’ın görevinden ayrılacağına dair haberler yayınlanmıştır. Söz konusu haberlerin gerçekle hiçbir ilişkisi yoktur. Sayın Lutfi Arıboğan görevinin başındandır. Kamuoyunun bilgisine sunulur"
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam