Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Maç biter Fenerbahçe bitmez"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/11/2013 - 21:21 GMT+2

Bursaspor, Kasımpaşa ve Kayseri Erciyesspor maçlarını son dakika golleriyle kazanan Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında da aynı senaryoyu sahneledi.

Fenerbahçeli oyuncuların Antalyaspor maçındaki gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

Antalyaspor deplasmanından son dakika golüyle mutlu dönen Fenerbahçe, psikolojik yönden de rakiplerine üstünlük sağladı.
Daha önce zorlu Bursaspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, durum 2-2 ve maçın bitmesine saniyeler varken Egemen Korkmaz’ın attığı golle galibiyete uzanmıştı.
Süper Lig’in sekizinci haftasında Erciyesspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, maçın uzatma anlarında Emmanuel Emenike’nin golüyle mücadeleyi 2-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırmıştı.
Sarı-lacivertliler Kasımpaşa deplasmanında da benzer bir senaryoyu uyguladı. Yine maç 2-2 ve karşılaşmanın bitmesine sayılı dakikalar var. Son anda sahneye çıkan Pierre Webo üç puanı Fenerbahçe’ye getirdi.
Antalyaspor karşılaşmasını da hesaba kattığımızda dikkat çeken en önemli nokta, Fenerbahçe’nin son dakika golleriyle kazandığı dört maçı da deplasmanda oynamış olması. Maçın ardından Lig TV yorumcusu Tümer Metin’in dediği gibi: Maç biter Fenerbahçe bitmez.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam