Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ManU’nun Sneijder aşkı bitmiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/03/2014 - 14:13 GMT+2

Ada basını, İngiliz devi Manchester United’ın devre arasında takıma katamadığı Hollandalı yıldız için yeniden Galatasaray’la yeniden temasa geçtiğini yazdı.

Sneijder

Görsel kaynağı: Eurosport

Ada basınında yer alan habere göre, takımdaki yeniden yapılanma sürecinde 200 milyon Pound’luk bir bütçesi olan Manchester United Menajeri David Moyes, Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile tekrar ilgileniyor. Kulüp yönetimiyle kısa süre önce bir görüşme yapan İskoç teknik adamın, resmi temasların başlanması için talimat verdiği iddia edildi.
Sneijder'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu dile getiren İskoç Hoca, “Manchester United'a kazandırılması gereken bir isim” diye konuşmuştu.
Robin van Persie gidiyor
Football Direct News adlı internet sitesi, Moyes'un takımın kötü gidişini durdurmak adına orta sahaya bir takviye yapmayı planladığını yazdı. Takımda mutsuz olduğunu açıklayan golcü oyuncu Robin van Persie’nin sezon sonu ayrılma ihtimaline karşı planlar geliştiren Moyes’un, İngiliz yıldız Wayne Rooney’yi tekrardan santrafor bölgesine kaydırarak, Sneijder için orta sahada yer açmayı planladığı öğrenildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam