Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini'den Telles itirafı: Uzun zamandır takip ediyordum

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/01/2014 - 12:20 GMT+2

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Lig TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.

Mancini

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Lig TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Mancini'nin açıklamalarından öne çıkanlar;
Kamp çok iyi gidiyor. Takım iyi yönde ilerliyor önemli olan bu. Bir takımla sezon başı kampını geçirmek çok daha iyi olur ancak şu an ki durumumuzda gayet iyi. Bruma'nın saktlığı bizi çok üzdü. Çok iyi bir oyuncu umarım iyi bir tedavi sürecinden geçer ve aramıza döner.
Başkanımızla konuşmalarımızda takımı gençleştirme anlamında transferler yapacağımıza karar vermiştik. Gerçekleşen transferler bu anlamda yapıldı. Defansa bir tane tecrübeli oyuncu alabiliriz. Kadroya baktığımızda tecrübeli isimler var. Genç oyuncuları kadroya katarak takımı güçlendirmeye çalıştık.
Alex Telles'i çok önceden takip ediyordum
Telles çok iyi transfer. İyi bir sol ve bek sol ayağına hakim. 3-4 aydır izliyorduk. Ben zaten çok daha önceden kendisini takip ediyordum. Galatasaray'ın sol bek sorununu çözeceğini düşünüyorum. Daha da iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Gremio, Brezilya'nın önemli takımlarından bir tanesi orada iyi işler başardı. Galatasaray'a da uyum sağlayacaktır.
Galatasaray'ın gol yememesi gerekiyor
Geliştirmemiz gereken bir defans problemimiz var. Galatasaray'ın gol yememesi gerekiyor. Bu yüzden antrenmanlarda bunun üzerinde duruyoruz. İkinci yarı çok zorlu maçlar oynayacağız. Hazırlık döneminde gol yemediğimiz maçlar oldu o maçlar gibi maçlar çıkartıp gol yemeden kazanmak istiyoruz.
Avrupa'da görev yapıyor olsam Galatasaray'dan transfer edebileceğim yerli önemli isimler var
Avrupa'da görev yapıyor olsam Burak, Selçuk, Semih, Umut yeni gelen iki transferimiz Salih ve Umut Gündoğan'ı transfer edebilirdim. Tabi ki bu hangi takımda görev yapacağınıza da bağlı. Ancak onların Avrupa seviyelerinde olduğunu düşünüyorum.
Yabancı kuralı
Yabancı kuralı serbest kalırsa Türkiye Ligi'nin tanınırlığı artar. Kaliteli yabancı oyuncuların Türkiye'ye gelme şansı artar. Türkiye önemli, güzel bir ülke. Türkiye daha iyisini hak ediyor. İtalya'da 1982 yılından sonra yabancı sınırı durumu kalktı ve İtalya'ya kaliteli isimler gelmeye başladı. Bundan sonra İtalysa futbolunda gözle görülür bir ilerleme kaydedildi.
Derbiler önemli
Farkı kapatmamız lazım. Tüm çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Sezonun sonunda şampiyon olursak büyük bir iş başarmış olacağız. 8 puanlık fark az değil ancak kapanmayacak bir fark değil. Puan farkını kapatacak maçlar oynayacağız. Özellikle derbiler çok önemli olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam