Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini Galatasary'ın başında ilk lig maçına Manisa'da çıkacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/10/2013 - 16:39 GMT+3

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini ile takımın yıldızı Didier Drogba'nın ortak bir noktası dikkat çekiyor.

roberto mancini galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig'de ilk 6 haftayı 10 puanla kapatan ve kendi sahasında 3'te 3 yapan Akhisar Belediyespor, pazar günü Galatasaray'ı konuk edecek. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mancini, Süper Lig'de takımının başında ilk kez yer alacak.
Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Didier Drogba da Süper Lig'de ilk olarak geçen sezonun 22. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Akhisar Belediyespor maçında oynamıştı. Karşılaşmada 62. dakikada oyuna giren Drogba, 5 dakika sonra Türkiye'de takımının ilk golünü atmıştı.
O karşılaşmada Akhisar Belediyespor'un kalesini koruyan Oğuz Dağlaroğlu, eski Fenerbahçeli Alex'in olduğu gibi Drogba'nın da Türkiye'deki ilk golünü yiyen isim olmuştu.
Oğuz Dağlaroğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'nin Süper Lig'deki ilk maçına Akhisar Belediyespor karşısında çıkmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İyi, ondan gol yemeyeceğiz en azından. Ondan gol yeme şansım yok" diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam