Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini ilk 11'ini belirledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/11/2013 - 10:52 GMT+2

Yarın akşam Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Mancini, sahaya çıkacak olan ilk 11'ini neredeyse belirledi.

Roberto Mancini, Galatasaray, Juventus

Görsel kaynağı: Eurosport

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'mim 9 puan gerisinde olan Galatasaray, Sivasspor karşısında puan kaybına tahammülü olmadığı bir maça çıkıyor. Sarı kırmızılı ekip Real Madrid mücadelesi öncesi hem moral bulmak hem de puan farkını kapatmanın peşinde. Galatasaray'da sakat isimler Şampiyonlar Ligi mesaisi öncesi riske edilmeyecek.
3 isim kadroda yok
Galatasaray'da milli takımlara da gitmeyen Muslera ile Sneijder, Sivasspor karşısında forma giymeyecek. Semih kaya ise yarın oynanacak maçta riske edilmeyedcek. Üç isim de kadroda yer almayacak. Eksiklere rağmen hazır bir takımla Sivasspor karşısına çıkmak isteyen Roberto Mancini antrenmanlarda tüm oyuncularını as takımla denedi. Ceyhun Gülselam, Dany ve Burak Yılmaz gibi isimlerin pozisyonlarını da değiştiren Mancini, alternatifli bir kadro yaratmak istiyor.
Hakan Balta ilk 11'e
Defansın solunda Hakan Balta'yı oynatmak isteyen İtalyan teknik adam, tecrübeli futbolcunun maç eksiğini de kaptması için uğraşıyor. Kaleyi yine Eray'a emanet edecek olan Roberto Mancini, cezası dolayısıyla oynamayacak olan Sabri'yi bile idmanlarda değerlendiriyor. Defansında sağında Eboue, ortasında da Chedjou ve Dany'yi deneyen tecrübeli hoca, Ceyhun Gülselam'ı da zaman zaman bu bölgede oynattı.
Sneijder'in bir maç daha kadroda yer almayacak olasmından dolayı orta sahada da çeşitli varyasyonlar geliştiren Mancini, Aydın Yılmaz'ı da ilk 11'de denedi. Bu karşılaşmada Burak Yılmaz ise hücum hattında forma giyecek. Maça 4-4-2 tertibi ile çıkmayı planlayan Mancini'nin muhtemel ilk 11'i ise şöyle;
Eray
Eboue, Chedjou, Dany, Hakan
Aydın, Selçuk, Melo, Bruma
Drogba-Burak Yılmaz
Sınıra takıldılar
Amrabat ve Riera ise yine yabancı kontenjanı yüzünden karşılaşmayı tribünden izleyecek. Umut Bulut ise yedek kulübesinde olacak. Sözleşmesi yenilenen Emre Çolak, Fenerbahçe derbisinde maça ilk 11'de başlayan Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar yedek kulübesindeki diğer oyuncular olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam