Roberto Mancini onu aradı! Galatasaray'a çağırdı

İtalyan teknik adam Roberto Mancini, Galatasaray'ın sol bek mevkisindeki sıkıntısına Kolarov'u transfer ederek çözüm getirmek istiyor.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'ın sezon başından bu yana defansın soluna takviye çalışmaları sürüyor. Yabancı kontenjanı ve Avrupa Birliği Statüsü sıkıntıları arasında kalan sarı kırmızılı takım, defansın soluna yine Kolarov'u gündemine aldı.
İngiliz basını ise bu transfer iddialarını doğrulayan haberler yapmaya devam ediyor. Son şampiyonun Sırp futbolcu için yeniden devreye girdiğini iddia eden The Sun, Mancini'nin Kolarov'u Galatasaray'a çağırdığını belirtti. Haberin detayında Kolarov'un Manchester City'den hocası olan Mancini'nin Sırp futbolcuyu arayarak devre arasında Galatasaray'a gelmesini istediği yazıldı.
Galatasaray Teknik Direktörü’nün Sırp oyuncu ile temasa geçtiği, Kolarov’a ilgisi olan Galatasaray’ın bu transferi Ocak ayında bitireceği iddia edildi. Manchester City ile olan sözleşmesi 2015 yılında sona erecek olan Aleksandar Kolarov için Galatasaray’ın yaklaşık 4-5 milyon poundluk bir teklif yapması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam