Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mancini, yardımcılarını görevlendirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/11/2013 - 07:59 GMT+2

Roberto Mancini’nin milli maçlar için verilen 2 haftalık arada bütün yardımcılarına ayrı ayrı görevler verdiği ve transferde düğmeye bastığı ifade edildi.

Galatasaray oyuncuları Burak Yılmaz ve Nordin Amrabat

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray boş durmuyor ve gelecek planları için işi sıkı tutuyor. Sarı-kırmızılılarda Roberto Mancini’nin milli maçlar için verilen 2 haftalık arada bütün yardımcılarına ayrı ayrı görevler verdiği ve Tugay Kerimoğlu’nun yanı sıra, Attilio Lombardo ve Ivan Carminati’nin bu süreçte bazı karşılaşmaları seyredeceği belirtildi.
İtalyan teknik adam bu bağlamda ilk görevi İtalyan yardımcısı Lombardo’ya verdi. Lombardo da dün Avusturya’nın yolunu tutarak, Türkiye Ümit Milli Takımı’nı mercek altına aldı. Ümit Milli Takımı’nın Avusturya Ümit Milli Takımı’yla Viyana’da yaptığı maçı Franz Fürst Stadı’nda izleyen İtalyan hoca, sarı-kırmızılı takımın ilgilendiği genç yetenekleri çıplak gözle takip etti.
Sarı-kırmızılıların Kayserispor’dan Okay Yokuşlu, Medical Park Antalyaspor’dan Emrah Başsan, Standart Liege’den Alpaslan Aslan ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Enver Cenk Şahin gibi isimleri göz hapsine aldığı, Mancini’nin yardımcısı Lombardo’nun da bu oyuncular hakkında ayrıntılı rapor sunacağı belirtildi.
Bu arada Mancini’nin talimatı doğrultusunda Tugay Kerimoğlu ve Ivan Carminati’nin de bazı milli maçları takip edecekleri belirtildi. Hazırlanan raporlar sonrası Mancini’nin geçer not verdiği isimlerin transferi için yönetimin erkenden harekete geçeceği kaydedildi. Özellikle 6+0+4’lük yabancı kontenjanı yüzünden sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar yerli rotasyonunu halletmek için Türk oyunculara yönelme kararı almıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam