Eurosport
Pellegrini yineledi: Lescott kalacak
Tarafından
Yayınlandı 12/01/2014 - 19:59 GMT+2
Manchestrer City’nin patronu Manuel Pellegrini, Joleon Lescott hakkında açıklamalar yaptı.
Joloen Lescott
Görsel kaynağı: Reuters
Takımının 2-0 kazandığı Newcastle United maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan City’nin menajeri Manuel Pellegrini, Beşiktaş’ın gündemindeki Joleon Lescott hakkında konuştu.
Arjantinli menajer, Lescott’un takımda kalmasını istediğini söyleyerek, “Onu kiralık olarak da bir yere gönderme düşüncemiz yok. Transfer sezonun Ocak’ın sonuna kadar sürecek. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Şu anda gözüken Lescott'un burada kalacağı” ifadelerini kullandı.
Ada basınında, Beşiktaş’ın haricinde West Ham United’ın da Lescott’u kiralık olarak kadrosuna katmak istediği yönünde haberler bulunuyor.
Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, yaptığı açıklamada, Manchester City forması giyen Joleon Lescott defterinin kendileri için kapanmadığını söylemişti.
"LESCOTT DEFTERİ HENÜZ KAPANMADI"
Reklam
Reklam