Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mehmet Özdilek: Bize bu kadar kolay penaltı çalınmıyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 01/03/2014 - 23:35 GMT+2

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek

Görsel kaynağı: AA

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçı sonrasında şöyle konuştu:
"Öncelikle şunu söyleyeyim, bize bu kadar kolay penaltı verilmiyor.
Fenerbahçe takımının iç sahada bize baskı uygulayacağını biliyorduk, ama Cüneyt Hoca’nın bize bu kadar baskı uygulamasını beklemiyorduk. Görünüşe göre Cüneyt Çakır baskılardan fazla etkilenmiş.
Avrupa’da maç yönetiyorsunuz, ama burada iyi yönetemiyorsunuz. Daha dikkatli olunsun, normal şekilde maçlarını yönetsinler. Hakemlerin oyunun aktörü olmaması gerekiyor.
Üç dört haftadır bizim maçlarımızda olan pozisyonları çıkartayım size. Biz de büyük takımlarda oynadık, şimdi de Anadolu’da takım çalıştırıyoruz. A takım, B takım diye ayrım yapılmasın.
Fenerbahçe bizi yenebilir. Ancak bu kadar kolay penaltı verilmemeli. Kurallar A takımı için de geçerli olmalı, B takımı için de geçerli olmalı. Ancak Türkiye'de maalesef fazla konuşan, fazla ağlayan biraz daha bu konuda öne geçiyor. Bundan sonra biz de mi ağlayacağız bilemiyorum.
Bugün bir maç kaybettik. Hakemler son 11 haftada daha objektif olmalı, doğru maçlar yönetmeli. Futbolun aktörleri oyuncular, hakemler değil. Aktör olmaya da çalışmasınlar. Gördüklerini her takım için eşit şekilde sahaya yansıtmalarını rica ediyorum. Ümit ediyorum bundan sonraki süreçte bu tür hatalarla karşı karşıya kalmayız."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam