Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Michal Kadlec bu sezon forma giyemedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/10/2013 - 07:55 GMT+3

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak kontenjan sıkıntısı yüzünden forma giyemeyen Michal Kadlec henüz lig maçında sahaya çıkamadı.

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçında Caner Erkin attığı gol sonrası yaşanan sevinç

Görsel kaynağı: AA

4.5 milyon euro bonservis ücreti ödenen ve yıllık 2.2 milyon euro garanti para alan bu futbolcuyu Teknik Direktör Ersun Yanal çok beğenmesine rağmen forma şansı veremiyor. Takım arkadaşlarını tribünden ya da ekrandan izlemek zorunda kalan Kadlec’in ise bu tabloya gerçekçi yaklaştığı öğrenildi.
Yanal çok memnun
Kendisinin yerine oynayan Caner’in formayı hak ettiğini ifade eden tecrübeli futbolcu Ersun Hoca’nın haklı olduğu söyledi.
Yakın çevresi ve arkadaşlarının bu konuyla ilgili sorularına Çek savunmacı, “Caner müthiş oynuyor. Takımın en iyilerinden. Bir de yabancı kontenjanı eklenince Türkiye Ligi’nde benim oynamam iyice zorlaşıyor. Durumun farkındayım. Hoca da doğal olarak kadro kararlarını buna göre veriyor. Kimseye kızmıyorum” karşılığını verdi.
Avrupa Kupaları’ndan men olunmasının ardından forma giyeceği alanlar iyice azalan Kadlec’in buna rağmen çalışmaların en iyisi olduğu bildirildi. Çek oyuncunun bu profesyonelliği teknik heyetten tam not aldı
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam