Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cardozo adım adım Trabzon'a

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/04/2014 - 07:32 GMT+3

Benfica-Juventus maçını izleyen CEO Burak Gürdal, ilk temastan olumlu karşılık aldı.

Oscar Cardozo, Benfica

Görsel kaynağı: Reuters

Devre arasını suskun geçiren ve başta golcü olmak üzere gerekli transferleri sezon sonunda yapmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor’da gözler Cardozo’ya çevrilmiş durumda.
Bordo-Mavili kulübün CEO’su Burak Gürdal’ın önceki akşam oynanan Benfica- Juventus maçını canlı ve ev sahibi ekibin davetlisi olarak izlemesi de akıllardaki yıldızla ilgili somut beklentileri artırdı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun birçok konuda geniş yetkiler tanıdığı Gürdal’ın Benfica’nın kurmaylarıyla sezon sonu detaylı görüşmeler ve öncelik için söz aldığı, o kritik zirvede Hacıosmanoğlu’nun da hazır bulunacağı belirtild
Trabzonspor’da transfer anlamındaki tek gelişme bu da değil. 1 senedir devam eden araştırma ve ön görüşmelerden çıkan neticelerin doğrultusunda önümüzdeki günlerde CEO Gürdal’ın bir kez daha Avrupa seferine gideceği de gelen haberler arasında.
Hacıosmanoğlu: Hayaller aynı
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, uzun soluklu faydalı olacak bir Trabzonspor iskeleti üzerinde durduklarını müjdelerken, Bu takımın başarısını en çok isteyenlerden biriyim. Bir taraftar olarak neden keyif alacaksam öyle bir kadroyu sahada görmek isterim. Avrupa’da en az bu sezon kadar ses getiren, ligde de zirvede bir takım hayalimiz için çalışıyoruz. Geçmiş hatalardan ve kulübün geleceğini karartan adımlardan ise kendi çıkarımıza olsa bile uzak duracağız” ifadelerini kullandı.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam