Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Oyun disiplininden kopmadan golleri bulduk"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 07/04/2014 - 22:51 GMT+3

Cemil Canalioğlu: Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele ettik. Sorumluluk alarak oyun disiplininden kopmadan golleri bulduk.

trabzonspor gençlerbirliği

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Canalioğlu, 3-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçında sorumluluk alarak, oyun disiplininden kopmadan goller bulduklarını söyledi.
Canalioğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için önemli bir müsabakayı net bir skorla geçtiklerini belirterek, "Avrupa kupası hedefi doğrultusunda elimizden gelen bütün mücadele gücünü ortaya koyduk. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.
Kendileri açısından müsabakanın iyi bir şekilde geçtiğini ifade eden Canalioğlu, "İyi mücadele ettik. Sorumluluk alarak oyun disiplininden kopmadan golleri bulduk. Ekibimizin yaptığı yerinde oyuncu değişiklikleriyle oyunu koparttık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim" diye konuştu..
Bordo-mavili takımın genç oyuncusu Zeki Yavru ise Gençlerbirliği karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Rakibimiz son 4 maçını kazanıp gelen bir ekipti. Zaman zaman baskı yaptılar ama üstesinden gelerek maçtan 3-0 galip ayrıldık. Avrupa yolunda önemli bir galibiyet aldık" ifadesini kullandı.
Yusuf Erdoğan ise zor bir mücadeleyi geride bıraktıklarını dile getirerek, "Hafta içinde iyi hazırlandık. Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir maçtı. Sahamızda aldığımız iyi sonuçları sürdürdüğümüz için mutluyuz. Sakatlık dönemi geçirdim ve tekrar formama kavuştum. Aylar sonra gol attığım için çok mutluyum" diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam