Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Fenerbahçe kazanırsa yayıncı kuruluş etkilenir"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/11/2013 - 08:04 GMT+2

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe kazanırsa lig büyük oranda şekillenir ve yayıncı kuruluş bundan oldukça etkilenir" dedi.

Rıdvan Dilmen

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe'nin son dakikada kazandığı Antalyaspor maçı sonrası %100 Futbol'da maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunu yarıladığını belirtti. Maçın hakemi Çağatay Şahan'ı maç görüntüsü göstermemeleri nedeniyle değerlendirmekten kaçınan Dilmen, önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine de değinirken, "Fenerbahçe kazanırsa lig büyük oranda şekillenir ve yayıncı kuruluş bundan oldukça etkilenir" dedi.
Bu sözleri taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanan efsane futbolcunun maç yazısıysa şu şekilde;
"Futbol bir oyundur. Mahallede de profesyonelken de sonuçta bir oyun oynuyorsunuz. Oyun şöyle oldu, böyle gelişti denir. Ben oyun içinde 'şans-şanssızlık' kullanmam, 'beceri-becerisizlik' derim. 'Konsantrasyon' konuşurum. Antrenörler konuşulurken, sistemler konuşulur. Her sonuç Fener'e yarar Haftaya Beşiktaş ile oynayacak Fenerbahçe. Kasımpaşa maçından çıkacak olan her sonuç Fenerbahçe'ye yarayacak. Fenerbahçe 6 deplasmandan 5'ini kazandı. Beşiktaş maçını kazanırsa yolu yarılar. Çok erken diyebilirsiniz ama rakiplerin de demoralize olacağı kesin"
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam