Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Roberto Mancini Bruma'ya özel program hazırladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/10/2013 - 19:03 GMT+3

Galatasaray'ın İtalyan teknik adamı Roberto Mancini, Portekizli futbolcu Bruma ile yakından ilgileniyor.

Bruma - Galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray'da göreve geldiği ilk maçta Juventus karşısında görev verdiği Bruma'yı Akhisar karşılaşmasında yedek soyunduran Mancini, Portekizli futbolcu ile yakından ilgileniyor. Gerek İtalya yolculuğu öncesi gerekse de Akhisar karşılaşması sonrası futbolcusuna uyarılarda bulunan Roberto Mancini, Bruma'ya özel bir program hazırladı.
Akhisar Belediyespor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan ve süre isteyen mancini, takımın fizik açıdan da istediği seviyede olmadığını belirtmişti. mancini'nin özellikle kalan maçlarda en çok ihtiyaç duyacağı isimlerin başında olan Bruma'ya özel bir program verdiği ve 3 hafta içinde fiziki açıdan hazır hale gelmesini istediği belirtildi.
Alper Aslan'ın haberine göre, İtalyan teknik adam Roberto Mancini, Bruma'ya hazırladığı programla Portekizli futbolcuyu oldukça zorlayacak. Bruma'nın harfi harfine yerine getirilmesi istenen programda antrenmanlardan önce ve sonra salon çalışması, topla özel antrenman ve dayanıklılık çalışmaları yer aldı. Galatasaray'ın 3 kulvarda yarışması ile birlikte rotasyona ihtiyaç duyacak olan mancini, Bruma'nın en kısa zamanda hazır olmasını istedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam