Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sergen Yalçın'dan flaş ayrılık kararı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/12/2013 - 15:58 GMT+2

Gaziantepspor'da göreve geldiği günden bu yana çok konuşulan Sergen Yalçın, kırmızı siyahlı ekipten ayrılacağını ifade etti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın

Görsel kaynağı: AA

Gaziantepspor'da göreve geldikten sonra adeta fırtına gibi esen Sergen Yalçın, kırmızı siyahlı takımdan ayrılacağını açıkladı. Gaziantepspor'da kısa zaman sonra yapılacak olan kongrede gelecek olan yönetimin önünü açmak için istifa kararı alabileceğini ifade eden Sergen Yalçın, verilen sözlerin de yerine getirilmediğini ifade etti.
Sergen Yalçın'ın istifasının altında yatan sebeplerin ise sadece kongre ile ilişkili olmadığı, takımda ciddi ekonomik krizin belirdiği ifade edildi. Sergen Yalçın'ın devre arasında takıma transfer yapamayacak olmasının yanı sıra verilen ekonomik sözlerin yerine getirilmediği de belirtildi.
Ayrıca oyuncuların takımı alacaklarının ödenmemesi sebebiyle TFF'ye şikayet ederek bonservis ödenmeden ayrılma ihtimalleri Yalçın'ı bu karara itti. Başta Cenk Tosun ve Turgut Doğan gibi yerli oyuncuların takımdan ayrılmak üzere oldukları ifade edildi. Bu arada Traore'nin de FIFA'ya başvurarak Gaziantepspor'dan ayrılabileceği iddia edildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam