Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Slaven Bilic: Oynama kararını Tolga verdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/12/2013 - 18:38 GMT+2

Kasımpaşa maçı öncesi açıklamalar yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ilk 11'de sahaya çıkma kararını Tolga Zengin'in verdiğini söyledi.

Tolga Zengin Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yayıncı kuruluşa şunları söyledi:
"Bugün bir derbi oynayacağız. Ligin ikincisi ile üçüncüsü karşılaşacak. Aramızda sadece 1 puan var. Ligin gidişatı açısından da çok önemli bir maç. İki takım da ilk yarıyı iyi tamamlamak istiyor. Burası tanıdık bir stat, biz de maçlarımızı burada oynuyoruz. Tribünde kalabalık bir taraftar grubu olacak. Desteğimizin fazla olacağını düşünüyoruz."
Yakın zamanda annesini kaybeden Tolga Zengin'in sahaya çıkma kararı ile ilgili ise şöyle konuştu:
"Tolga için çok üzgünüz. Ona karşı büyük bir sevgimiz var. Sadece iyi bir kaleci değil, müthiş bir karaktere sahip. Tolga ailemizin önemli bir ferdi. Takım halinde Trabzon'a giderek ona desteğimizi göstermek istedik. Tolga ile bireysel olarak iyi bir ilişkimiz var, sürekli konuşuyoruz. Bugün oynayıp oynamama kararını tamamen ona bıraktım. Tolga iradesini oynamaktan yana kullandı ve ben de onu ilk 11'e aldım. "
Beşiktaş taraftarları açtıkları pankartlarla Tolga'ya destek verirken, tecrübeli kalecinin ısınma sırasında tribüne gidip üzerinde annesinin resmi bulunan pankartı öpmesi herkesi duygulandırdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam