Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Burak Yılmaz'dan iyi haber

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/08/2013 - 09:11 GMT+3

Sakatlığını atlatan Burak Yılmaz, bu sezonki resmi maçına Süper Kupa finaliyle başlıyor.

Burak Yılmaz'ın gol sevinci

Görsel kaynağı: Eurosport

AMK Gazetesi'nden Bahadır Çokişler'in haberine göre bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren, diğer yandan takımdan kimlerin gönderileceğini belirlemeye çalışan Galatasaray 11 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa maçının çalışmalarını sürdürürken Burak Yılmaz'dan sevindirici haber aldı.
Temmuz ayının son gününde sağ üst adale grubundan sakatlanan Burak Yılmaz’ın tedavisine hemen başlanmış hatta tedbir amaçlı olarak İngiltere’deki Emirates Cup için Londra'ya götürülmemişti. İstanbul’da tek başına çalışmalarına ve sağlık kontrollerine devam eden başarılı futbolcu, dün ilk kez takımla birlikte çalışmalara katılırken antrenmanın tamamında yer alarak teknik heyeti sevindirdi.
Emirates Cup’ta Porto maçında Drogba; Arsenal karşılaşmasında ise Umut ve Elmander ile gol arayan Galatasaray, Pazar günü Burak Yılmaz'dan gol bekleyecek.
Fenerbahçe’ye 5 golü var
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ancak oynadığı 16 maçta hiç gol atamayan Burak Yılmaz, Fenerbahçe ağlarını 5 kez havalandırdı.
Yıldız futbolcu sarı-lacivertlilere geçen sezon Kadıköy’de Galatasaray ile 1, 2011-12’de Trabzon ile 2, 2009-10’da yine bordo-mavililer ile 1 ve 2007-08’de Manisa ile 1 gol atmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam