Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Taffarel'e sekiz maçlık ceza gelebilir!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 04/02/2014 - 17:14 GMT+2

Galatasaray kaleci antrenörü Taffarel'in Bursaspor maçında yaşadığı akreditasyon kartı problemi Brezilyalı'nın sekiz maçlık ceza almasına neden olabilir.

Taffarel

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan maçta kaleci antrenörü Taffarel'in akreditasyon kartı ile ilgili yaptığı uyanıklık, Brezilyalı'nın uzun bir süre yedek kulübesinde yer almamasına neden olabilir.
Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan maçta kaleci antrenörü Taffarel'in kendi akreditasyon kartını unutması ve yardımcı antrenörlerden Fadık Koşutan'nın kartını kullanarak yedek kulübesinde yerini alması Claduio Taffrael'in uzun bir süre yedek kulübesinde olmamasına neden olabilir.
Futbol Disiplin Talimatı’nın, “Belgelerin Haksız Kullanımı” başlıklı 46. maddesinin c fıkrasına göre, Brezilyalı antrenörün 8 ila 24 maç arasında soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı alması gündeme geldi. Temsilci raporlarında yer almasa bile TFF Hukuk Müşavirliği’nin medyadaki haberleri delil kabul ederek konuyla ilgili soruşturma başlatabileceği kaydedildi. Bu arada Fadıl Koşutan’a ait kartın, delegasyon 3 sınıfında olduğu ve yedek kulübesini kapsamadığı belirlendi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam