Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

'Tamamen sağlıklıyım'

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/03/2014 - 04:31 GMT+2

Ankara'da kontrollerden geçen Emre Güral, “Aslan gibiyim. Eskiden olan ritim bozukluğum da artık yok. Haftaya çalışmalara başlayacağım” ifadelerini kullandı

Emre Güral - Trabzonspor

Görsel kaynağı: AA

Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle moralman çöken Trabzonspor’a güzel haber Emre Güral’dan geldi. Kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye kaldırılan başarılı futbolcu daha sonra kontrol ve tedavi için Ankara’ya gitmişti. Golcü oyuncu, Trabzon’a dönüşte annesi Ayşe hanım ve nişanlısı Esma Damar ile birlikte açıklamalarda bulundu. Emre Güral, “Ankara’da bu alanda bir numara olan doktora göründüm. Bu kendi isteğimdi. Acil durum diye bir şey yoktu ancak abartıldı. Küçüklüğümden beri bu ritim bozukluğunu yaşıyordum. Rahatsızlandığım gün de aslında iyiydim ve antrenmana çıkabilirdim. Ama buna kesin bir çözüm istediğim için kontrol amaçlı hastaneye gittim” ifadelerini kullandı.
Ankara’da yaptırdığı kontrollerde hiçbir soruna rastlanmadığını söyledi. Artık tamamen sağlıklı olduğunu dile getiren Emre, “Haftaya küçük bir test daha var, ardından da çalışmalara başlayacağım. Şimdi koşu çalışması yaparım, sonraki hafta takımla çalışmalara çıkarım. ‘Bir daha futbol oynayamayacak’ gibi haberler yapıldı ve durum abartıldı. Kesinlikle öyle bir durum yok. Şimdi çok iyiyim. Eskiden yaşadığım ritim bozukluğu da artık yok” diye konuştu. Fenerbahçe maçındaki olaylara da değinen 24 yaşındaki forvet, “Keşke cevabı sahada verebilseydik” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam