Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray ve Fenerbahçe Brezilyalı yıldıza teklif yaptı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/04/2014 - 07:39 GMT+3

Transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte takımların transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Son dakika

Görsel kaynağı: Eurosport

Sezonu şampiyonlukla tamamlayacak olan Fenerbahçe ve ligde ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak isteyen Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezonda dördüncü yıldız için yarışacak iki ezeli rakip ile ilgili transfer çalışmalarının sürdüğü bu günlerde İngiliz basınından çok ciddi bir transfer iddiası geldi.
İkisinin de hedefinde
İngiliz Footballdirectnews adlı spor sitesinin iddiasına göre Tottenham'ın orta saha oyuncusu Sandro ile Galatasaray ve Fenerbahçe ilgileniyor. Yeni sezonda takıma önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Tottenham'dan ayrılmayı kofasına koyan Sandro'nun Türk kulüplerinin radarında olduğunu belirten site oyuncunun iki kulübün tekliflerini değerlendirdiğini açıkladı.
Fenerbahçe çok istiyor, Galatasaray avantajlı
Özellikle Fenerbahçe'nin oyunun iki yönünü oynayabilecek bir orta saha oyuncusu aramasından dolayı Sandro'yu çok istediği bundan dolayı da yıldız oyuncu için imkanların zorlanabileceği ifade ediliyor. Haberde ayrıca oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediği belirtilirken Fenerbahçe'nin Avrupa Kupalar'ında mücadele edemeyecek olmasının en büyük handikap olduğu bu yüzden de Brezilyalı yıldızın tercihini Galatasaray'dan yana kullanabileceği belirtildi.
Sandro bu sezon çıktığı 15 Premier Lig maçında 1 gol atarken 7 de Avrupa Ligi mücadelesinde boy gösterdi.
picture

Sandro (Tottenham)

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam