Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'da forvet krizi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/02/2014 - 07:35 GMT+2

Taraftar, “Berbatov'dan bile iyi bir forvet transfer edeceğiz” deyip, ön libero Bourceanu'yu getiren İbrahim Hacıosmanoğlu'na ateş püskürüyor.

trabzonspor rizespor olcan

Görsel kaynağı: Eurosport

Türkiye’de ara transfer dönemi önceki gece kapandı. Yaklaşık 1 aylık transfer sürecinin ardından tartışmaların en çok yaşandığı kulüp Trabzonspor oldu. Taraftarların ve camianın beklentisi, Ocak ayında en az bir forvet alınması yönündeydi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Berbatov’dan bile kalitelisini alacağız” ve “Yeni golcü, kampa gidecek uçakta yer alacak” açıklamaları, beklentileri oldukça yükseltti.
‘Dünyaca ünlü golcü’ kamp uçağında yer almadı. “Kampa yetişir” demeçleri, “İkinci yarının ilk maçı olan Beşiktaş karşılaşmasında sahada olacak” şeklinde değişti. Bunlar gerçekleşmeyince yöneticilerden, “Transfer dönemi bitmeden kesin olarak bir forvet alacağız” açıklaması geldi. Taraftarlar sabırsızlıkla golcü beklerken, Rumen ön libero Alexandru Bourceanu’ya imza attırılması şok etkisi yarattı.
Akçay: Saygı duyuyorum
Bordo-Mavili renklere gönül verenler, forvet transferi de yapılmayınca adeta küplere bindi. Başkan Hacıosmanoğlu ve yönetime ağır eleştiriler yöneltildi. Mustafa Akçay da yaşananlardan dolayı mutlu değil. Deneyimli çalıştırıcı tepkisini açık bir şekilde ortaya koymuyor. Ancak Rizespor maçından sonra yaptığı açıklamada, “Yönetimin gerek forvet, gerekse diğer konularda gösterdiği çabalara saygı duyuyorum” ifadelerini kullanması, duyduğu memnuniyetsizliğin yansıması olarak yorumlandı. Ne yönetimden, ne de İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan henüz bir açıklama gelmedi. Ancak başkanın önümüzdeki günlerde, transfer dönemindeki çalışmalarla ilgili detaylı bir açıklama yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam