Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'da Halilhodzic şoku

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/06/2014 - 18:27 GMT+3

Halilhodzic'e gelen mesajlar Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü'nü adeta şok etti.

Vahid Halilhodzic

Görsel kaynağı: Eurosport

TrabzonAjans.com Trabzonspor'un gündemine bomba gibi düşmeye aday bir son dakika bilgisine ulaştı.
Bu bilgiye göre, Bordo-Mavili takımı önümüzdeki sezon çalıştırmasına kesin gözüyle bakılan Vahid Halilhodziç'in Trabzon'daki ortamla ilgili bazı araştırmalar yaptığı ve ulaştığı bilgiler üzerine kararını yeniden gözden geçirmek istediği ortaya çıktı.
Halen Cezayir Milli Takımı ile birlikte Brezilya'da bulunan ve ilk maçında Belçika'ya 1-0 öndeyken 2-1 kaybeden tecrübeli teknik adam, CEO Burak Gürdal'la yaptığı temaslarda yeni dönem planlamasıyla ilgili görüşlerini aktarmasına rağmen somut adımlar atılamadığını görünce bir dizi temaslarda bulundu.
Halilhodziç, Trabzon'da güvendiği bazı isimleri arayarak kentin ve kulübün durumuyla ilgili bilgi almak istedi. Ancak gelen mesajlar Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü'nü adeta şok etti.
Aradığı isimler Boşnak asıllı Fransız teknik adama, yönetimde büyük çalkantılar yaşandığını, kulübün mali yapısının son derece kötü durumda olduğunu, hatta mevcut gidişattan memnun olmayan bazı kesimlerin imza toplayarak olağanüstü genel kurulu toplama gayreti içerisine girdiklerini söyleyince hayal kırıklığı düzeyi yükseldi.
Transferde verilen sözlere rağmen atılamayan adımlar da Halilhodziç'in kafasındaki soru işaretlerini arttırdı. Ayrıca Milli Takım'da düzenlediği basın toplantısında Trabzonspor'a yönelik sorulara verdiği cevapların da Halilhodziç'in yaşadığı bu tereddütlerin ürünü olduğu yorumları ağırlık kazandı.
Özellikle Burak Gürdal, Vahit Halilhodziç'i sıcak tutmak için büyük gayret sarfederken, Cezayir Futbol Federasyonu'nun kararlılığı da eklenirse Trabzonspor'un Halilhodziç konusunda bir sürpriz yaşama ihtimaline de düşük gözüyle bakılmıyor.
Trabzonspor yönetimi Vahit Halilhodziç konusunda beklenmeyen bir durumla karşılaşırsa portföyündeki farklı yabancı teknik adamlara yönelecek, çara bulamazsa bu kez Hami Mandıralı formülü üzerinde duracak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam