Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'da sıcak gelişme

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/02/2014 - 08:24 GMT+2

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'la yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçecek isimle ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Vahid Halilhodžić

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor'da 4-2'lik Akhisar yenilgisinin ardından teknik direktör Mustafa Akçay ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştı.
Takımın başına geçici olarka Hami Mandıralı'yı geçiren bordo mavili yönetim, teknik direktör arayışlarına da hiç beklemeden başladı. İlk etapta 2005/06 sezonunda Trabzonspor'u çalıştıran Vahid Halilhodziç ile temasa geçildiği, fakat Cezayir'in başında Dünya Kupası'na hazırlanan tecrübeli teknik adamdan olumsuz yanıt alındığı öğrenildi.
Yerli teknik adam düşünmeyen Trabzonspor'un yabancı hoca alternatifleri üzerinde durduğu ve henüz bilinmeyen bir isimle anlaşmaya yakın olduğu konuşuluyor. Şu anda aktif olarak görev yaptığı öğrenilen teknik adam, anlaşma sağlandığı takdirde kulübüyle olan sözleşmesini feshedip Trabzon'a gelecek. Yeni teknik direktörün Cuma gününe kadar şehire gelmesi bekleniyor. Süreç uzarsa Karabük maçında takımın başında Hami Mandıralı olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam