Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor Erkan Zengin'i istiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/06/2014 - 20:02 GMT+3

Trabzonspor, Eskişehirspor'dan kadrosuna katmak istediği Erkan Zengin için görüşmelerine devam ediyor.

Erkan Zengin (Eskişehirspor)

Görsel kaynağı: AA

Trabzonspor, Eskişehirspor'dan kadrosuna katmak istediği Erkan Zengin için görüşmelerini sürdürüyor. Bordo mavililer Eskişehirspor ile Colman, Erkan takasını da gündeme getirdi.
Trabzonpor bir yandan dış transferde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bir taraftan da yerli oyuncularla görüşmeler yapıyor. Bordo mavili takımın bir süredir transfer gündeminde yer alan Eskişehirsporlu Erkan Zengin için kulübüne önemli bir bonservis bedeli önerdiği ancak anlaşma sağlanamayınca Colman, Erkan takasını gündeme getirdiği öğrenildi. Eskişehirspor'un Colman'a sıcak baktığı ancak Erkan için teklif yapan diğer kulüplerin önerdiği bonservis bedellerinin de oldukça yüksek olduğu belirtildi. Trabzonspor, Erkan transferinde istediği sonucu alamazsa alternatif isimler üzerine yoğunlaşacak.
Bu arada Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan dışında Tarık Çamdal ile de ilgileniyor. Trabzonspor kulübü Colman'a bazı Arap kulüplerinin de teklif yaptığını belirtti.
KOLO TOURE İÇİN LİVERPOOL İLE GÖRÜŞÜLECEK
Bordo mavili takımın transfer gündeminde yer alan Kolo Toure'nin de kulübü Liverpool ile önümüzdeki hafta bir görüşme yapmayı planlayan Trabzonspor'un bu transferi de bir an önce resmileştirmek istediği belirtildi. Trabzonspor'da Jebrin, Celustka ve Janko'ya da, "Kampa kadar kendinize takım bulun" çağrısı yapıldığı, Fildişi Sahili ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Sol Bamba'ya ise, kupanın ardından bir bonservis bedeli belirlenerek gelen tekliflerin değerlendirileceği açıklandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam