Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Rumen yıldız imzaya geliyor!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/02/2014 - 16:08 GMT+2

Rumen basını, Trabzonspor'un Steaua Bükreş'in yıldızı Alex Bourceanu'yla anlaştığını yazdı.

Bourceanu

Görsel kaynağı: Eurosport

Ara transfer döneminin tamamlanmasına az bir süre kala, golcü oyuncu konusunda arayışlarını sürdüren Trabzonspor'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi.
Digisport'un haberine göre, sezon sonunda sözleşmesi biten ve takımıyla yeni sözleşme yapmayan Steaua Bükreş'in yıldızı Alexandru Bourceanu kampından ayrılarak, Trabzonspor'a imza atmaya geliyor.

Habere göre; Trabzonspor, Rumen orta sahayla her konuda anlaştı. Steaua Bükreş takımının menajeri Anamaria Prodan ile patronun menajeri Ioan Becali'nin de anlaşması sonrası 28 yaşındaki oyuncu bugün kampı terk etti.

Haber sitesinin iddiasına göre, Trabzonspor'un oyuncunun bonservisi için 1.3 milyon Euro, oyuncuya da yıllık 800 bin Euro verecek.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Steaua Bükreş Genek Menajeri Mihai Stoica Trabzonspor'un yaptığı teklifin reddedilemeyecek düzeyde olduğunu ve kulüpler arasında kesin anlaşma sağlandığını duyurdu.
Alexandru Bourceanu bu sezon başından beri toplam 32 maça çıktı 1 gol atan 28 yaşındaki futbolcu 9 da asist yaptı. Alexandru Bourceanu ayrıca Steaua Bükreş'in kaptanlığını da yapıyor. Orta sahada görev yapan oyuncu güçlü fiziği, mücadeleci yönü ve uzaktan attığı şutlarla dikkat çekiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam