Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

West Ham United, Hugo Almeida için teklif yapmaya hazırlanıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/11/2013 - 17:05 GMT+2

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida'ya İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Hugo Almeida, Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Gün geçmiyor ki Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida için yeni bir transfer iddiası ortaya atılmasın.
Önceki günlerde La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ile anlaştığı yönünde haberler çıkan Hugo Almeida için bu seferki iddia İngiltere’den geldi.
İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre İngiltere’nin Premier Lig takımlarından West Ham United, Hugo Almeida’ya teklif götürmeye hazırlanıyor.
Mladen Petric, Carlton Cole, Maiga Modibo gibi forvet oyuncularına sahip olmasına rağmen bir türlü gol yollarında istenileni veremeyen ve İngiliz golcü Andy Carroll’un sakatlığıyla iyice sarsılan West Ham United’ın, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusunu takibe aldığı ve oyuncunun transferi için çalışmalara başladığı belirtiliyor.
Beşiktaş kulübü yöneticilerinden Ahmet Kavalcı konuyla ilgili '‘oyuncumuz Almeida satılırsa bu paranın %55’i bize ödenecek’' açıklamasında bulunmuştu. Hatta bu açıklama Beşiktaş'ın Ocak ayında Almeida'dan para kazanmak istediği yönünde yorumlandı.
Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Almeida için West Ham United’ın Ocak ayında yapacağı olası transfer hamlesine Beşiktaş kulübünün de sıcak bakabileceği belirtiliyor.
HUGO ALMEİDA'NIN 2012 AVRUPA ŞAMPİYONASI ELEMELERİNDE ATTIĞI HARİKA KAFA GOLÜ
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam