Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Albayrak isyan etti

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/10/2014 - 12:45 GMT+2

Galatasaray'ın futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak mazbata töreni öncesinde gazetecilere sitem etti.

Abdurrahim Albayrak & Duygun Yarsuvat

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'ın futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak mazbata töreni öncesinde gazetecilere sitem etti ve "Yağmurda gözümü silerken, ağlıyor yazdınız. Mustafa Denizli ile görüştüğümü yazdınız, hiç kimse ile görüşmedim, ayıp ediyorsunuz" diyerek duygularını dile getirdi. Abdurrahim Albayrak mazbatasını alırken de gazetecilere, "Şimdi de sevinçten ağlıyor yazmayın" diyerek espri yaptı.
Mazbata töreni sonrasında başkan Duygun Yarsuvat gazetecilerin sorularını yanıtladı ve ilk olarak Prandelli gönderilecek mi sorusuna şu cevabı verdi;
"Roma hocasını bıraktı mı? Bunun için teknik heyetimiz var, onların düşüncelerini dinleyeceğim. Konuşup, karar vereceğim. Eboue konusunu Abdurrahim'e sormayın, Federasyona sorun. Dedikodulara inanmayın. Para almadığı için performans düşmez. Performans düşerse hiç parasını alamaz."
Yarsuvat soruları cevapladıktan sonra bir foto muhabirinin makinesini aldı ve basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Bugün antrenmana çıkan Sabri Sarıoğlu ile ilgili soruya ise Abdurrahim Albayrak, "Sabri Galatasaray'ın alt yapısından yetişmiş, Galatasaray'ın kaptanıdır ve bu sabah çalışmalarına başlayacak" yanıtını verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam