Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Alp Yalman'a "Aday olmayın" baskısı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 30/09/2014 - 08:59 GMT+3

Gözler İnan Kıraç-Aysal görüşmesine çevrildi. Etkin isimler, Alp Yalman'a "Çekilin, başkan dönecek" baskısı yapıyor.

Alp Yalman

Görsel kaynağı: Eurosport

Perşembe günü saat 18.00'de başkanlık süresi biteceği için G.Saray'da kulisler kaynıyor. Ağır Abi İnan Kıraç'ın TV360'ta Telegol'e "Gerekirse ayağını gidip yalvaracağım" açıklamasından sonra camia harekete geçti. Bu konuda tek aday olan Alp Yalman'a bazı isimlerin "Adaylıktan çekil. Ünal Aysal dönecek" dediği iddia edildi.
Kıray-Aysal zirvesi
25 Ekim'deki seçim öncesinde Faruk Süren ve Ali Dürüst, Aysal'ı ikna edememişti. İnan Kıraç 1-2 gün içinde İstanbul'a gelip Aysal ile görüşecek ve "Devam et" diyecek. Aysal'ın reaksiyonu ise merak konusu. Bu nedenle camiada tüm gözler bu görüşmeye çevrildi ve yönetim listeleri de bekletilmeye alındı. Aslan'da bu görüşmenin ardından Aysal'ın kararına göre ortam hareketlenecek.
Yalman kabul etmedi
Camiadaki Ünal Aysal'ı geri döndürme çabasına rağmen Alp Yalman cephesinde bu hareket pek olumlu yankı bulmadı. Şu ana dek Yalman çekilme konusunda bir geri adım atmayı düşünmezken tecrübeli yöneticinin bu teklife "Hayır" dediği bildirildi. Aday olmayı düşünmeyen Adnan Öztürk de İnan Kıraç-Aysal görüşmesini bekliyor. Ali Dürüst, Öztürk ve Abdürrahim Albayrak bu duruma göre Yalman cephesine yanıt verecek.
Akşam
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam