Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Atiba Hutchinson penaltı atışında çizgiden uzak kaldı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/02/2015 - 11:32 GMT+2

Dün akşam Çaykur Rizespor'u 2-1 ile geçen Beşiktaş'ta Demba Ba'nın penaltıyı kullandığı sırada ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Atiba Hutchinson

Görsel kaynağı: Eurosport

Çaykur Rizespor'u deplasmanda Jose Ernesto Sosa ve Demba Ba'nın penaltıdan attığı gollerle 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ta yüzleri gülümseten bir pozisyon yaşandı.
Karşılaşmanın 88. dakikasında Çaykur Rizesporlu Obraniak'ın topa elle müdahele etmesi sonucunda hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Beşiktaş'ta topu alan Demba Ba kullandığı penaltı vuruşunu başarılı bir şekilde ağlarla buluştururken gözler Atiba Hutchinson'a takıldı.
Atiba Hutchinson
Daha önce Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Torku Konyaspor ile oynanan maçta rakibin kazandığı penaltı vuruşu sırasında hakemin uyarılarına rağmen çizgiye ayağıyla basmaya devam ettiği için kırmızı kart gören Atiba bu sefer daha temkinli davrandı. Ceza sahası dışındaki yayın bile gerisinde bekleyen Atiba Hutchinson'un bu görüntüsü sosyal medyada en çok konuşulan görüntülerden biri oldu.
Ayrıca dün akşam uzun Rize turundan sonra İstanbul'a geri dönen Beşiktaş'ta takımın başarılı ismi Atiba Hutchinson'ın doğum günü uçakta kesilen pastayla kutlandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam