Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Aziz Yıldırım, Diego Ribas'ı gözden çıkardı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/04/2015 - 07:23 GMT+3

Alacaklarını tahsil edemediği için kulübü TFF'ye şikayet eden Diego Ribas, önceki günkü idmanda arkadaşları tarafından yalnız bırakılınca büyük pişmanlık yaşadı. Sambacı'nın özür dilemeye hazırlandığı iddia edildi. Ancak Aziz Yıldırım'ın 10'u affetmeye hiç niyeti yok.

Fenerbahçe - Galatasaray Diego Ribas ve Selçuk İnan

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe Camiası, silahlı saldırı olayının ardından Diego Ribas’ın beklenmedik hareketiyle bir kez daha sarsıldı. Sambacı, 700 bin Euro’luk alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle kulübü Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet etti. Tecrübeli oyuncunun bu davranışı şok etkisi yarattı. Bu harekete oldukça sinirlenen takım arkadaşları, önceki günkü antrenmanda Diego Ribas’ı adeta takımdan izole etti.
Hep destek çıktı
Kimseyle konuşmayan Diego, idmanı yalnız başına tamamladı. Arkadaşlarının bu hareketi, Brezilyalı futbolcuyu fazlasıyla sarstı. Yaşananlardan sonra deneyimli futbolcunun pişmanlık yaşadığı ve hem takımdan hem de yönetimden özür dilemeye hazırlandığı öne sürüldü. Ancak Diego ne yaparsa yapsın, artık Fenerbahçe’de kalma ihtimali yok! En zor döneminde Brezilyalı futbolcuya destek çıkan, sakatlandığında kendisini arayıp durumunu soran ve özel görüşmeler yapan Aziz Yıldırım, yıldız futbolcuyu tamamen sildi. Diego’nun kulübü şikayet etmesine çok sinirlenen Yıldırım, kesinlikle oyuncuyu affetmeyi düşünmüyor.
‘Tek sorun para değil’
Diego’nun babası Djair Ribas, Milliyet’e önemli açıklamalar yaptı. Baba Ribas, “Oğlum iki aydır parasını alamıyor. Bu haberler doğru. Ancak tek sıkıntı bu değil. Teknik ekiple de problemleri var. Sürekli oynamak istiyor ama olmuyor. Bu durum ve son yaşananlar Diego’nun canını bir hayli sıktı. Pek mutlu olduğu söylenemez. Bu yüzden sezon sonunda Türkiye’den ayrılabilir” diye konuştu. Djair Ribas ayrıca oğluna İngiltere ve Fransa’dan birçok teklif olduğunu öne sürdü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam