Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ın istediği Norveçli sağ bek Martin Linnes'ten çok önemli açıklamalar

Eurosport Türkiye

Güncellendi 04/08/2014 - 13:52 GMT+3

Beşiktaş’ın gündemindeki Norveçli sağ bek Martin Linnes, ülke basınına çok önemli açıklamalarda bulundu.

Martin Linnes

Görsel kaynağı: Eurosport

Transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş’ta takviye yapılmak istenen bir bölge de sağ bek. Bu mevki için ilk aday ise Norveç’in Molde takımında forma giyen Martin Linnes.
Beşiktaş’ın 1 milyon Euro teklifte bulunduğu iddia edilen 22 yaşındaki futbolcu, Norveç basınına çok önemli açıklamalarda bulundu. Ligin 18. haftasında 1-1 biten Start maçı sonrası konuşan Linnes, kendisine ilgi duyulmasından çok memnun olduğu söyledi. İşte Linnes’in açıklamaları:
Twitter hesabımdan bana birçok mesaj geliyor. Türkçe olarak yazıldığı için pek yazılanları anlamıyorum ama ilgi memnun edici. Beşiktaş, Avrupa kupasında mücadele eden bir takım. O takımın bir parçası olmaktan gurur duyarım.
Molde’de oynarken fark edilmek çok güzel. Bu sezon takımca çok iyi oynuyoruz. Oyunculara ilgi duyulması çok normal. Beşiktaş, çok büyük bir kulüp. Taraftarlarının dünyanın en iyilerinden olduğunu biliyorum. Ama Türk futbolu hakkında pek bilgim yok.
Martin Linnes
-‘Bir teklif var mı, olsa gider misin’ sorusu üzerine- Buna hayır diyemem ama şu an bildiğim bir şey yok. Fakat genç bir oyuncuyum ve yurt dışında oynamak hayallerim arasında.
Linnes, dün oynanan Start-Molde maçında takımının attığı golde asist yapan isimdi.
Cem Koparan
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam