Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta ilk yolcu belli oldu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/05/2015 - 20:19 GMT+3

Şampiyonluk şansını geçen hafta kaybeden Beşiktaş'ta takımdan gönderilecek isimler tek tek belli olmaya başladı.

Olcay Şahan Oğuzhan Özyakup ve Serdar Kurtuluş

Görsel kaynağı: Eurosport

Sezona harika bir başlangıç yapan Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısında yaşadığı düşüşle birlikte şampiyonluk hayallerini bitirmesi üzerine yönetim ağırlığını koydu.
İlk olarak teknik direktör Slaven Bilic'in durumunu görüşen yönetiminde takımdan gönderilmesi planlanan diğer isimlerin tartışılmaya başlandığı iddia edildi.
Özellikle Samet Aybaba döneminde gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Oğuzhan Özyakup'un son iki sezondur Beşiktaş'ta pek bir varlık gösterememesi üzerine genç yıldız adayının takımdan gönderilmesine karar verildi.
picture

Demba Ba ve Oğuzhan Özyakup - Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Oğuzhan Özyakup'u 1 seneliğine kiralık olarak göndermeyi planlayan yönetimin genç futbolcuyu yakından takip edeceği ve gösterdiği performansa göre siyah-beyazlılardaki geleceğine karar vereceği öğrenildi.
Ayrıca İtalyan basınında çıkan haberlerde, Beşiktaş'ın içerisinde bulunduğu ekonomik krizi değerlendirmek isteyen Inter'in sezon sonunda Oğuzhan için 5 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı yazıldı.
2012 yılında Arsenal'den 500 bin Euro'ya transfer edilen ve 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Oğuzhan Özyakup bu sezon Süper Lig'de 12'si ilk 11 olmak üzere toplam 23 maçta görev aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam