Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta transfer ikinci plana atıldı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 04/04/2015 - 08:10 GMT+3

Beşiktaş Başkanvekili Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk yolundaki takımın kötü etkilenmemesi adına transfer çalışmalarını şimdilik ikinci plana attıklarını, asıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi

Görsel kaynağı: Eurosport

Çebi, “Oyuncularımız çok duygusal bir yapıya sahip. Onların bu haberlerden etkilenmemesi gerekiyor. Takımda şu an tek düşünce şampiyonluk. Kartal’da transfer bitmez, en kralını almasını da biliriz” dedi.
Süper Lig’de kalan 9 maçını da kazanarak sezonu zirvede tamamlama hesapları yapan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarını da büyük bir gizlilik içinde yürütüyor. Oyuncuları sadece lige ve şampiyonluğa adapte etmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, basında yer alan transfer haberlerinin takıma olumsuz bir hava katabileceğini düşünerek çalışmalarını bu yönde yürütmeyi sürdürüyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Başkanvekili ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, oyuncuların bu türdedikodulardan olumsuz bir şekilde etkilendiğini ve bunun takıma zarar verdiğini düşünerek net adımların sezon sonunda atılacağına vurgu yaptı.
‘Tek düşüncemiz şampiyonluk’
Çıkan transfer haberleri ile ilgili konuşan Çebi, “Bir çok isim yazılıp çiziliyor. Menacerler de doğal olarak kapımızı çalmaya başladı. Bizim aklımızda şu an tek bir şey var o da şampiyonluk. Samimi bir şekilde söylüyorum güzel haberleri mutlu sona ulaştığımız zaman duyacaksınız” diyerek taraftarlarına sabır çağrısında bulundu.
‘Duygusal bir takımız’
Takımın bu tür haberlerden olumsuz etkilendiğini belirten başkanvekili, “Elbette ki scout ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ancak girişimlerimiz büyük bir gizlilik içinde sürdürülüyor. Çok genç ve duygusal bir oyuncu yapımız var. Haberler doğal olarak onların üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor. Bu yüzden önümüzdeki 9 hafta boyunca sadece bir noktaya odaklanacağız. O da şampiyonluk” diye konuştu.
‘Bizde transfer bitmez’
Beşiktaş büyük bir takım. Elbette ki çalısmalarımız, bize gelen teklifler, bizim araştırmalarımız var. Bunları sezon sonu masaya yatırıp gerekeni yapacağız. Kartal’da transfer bitmez. Fedakarlıkta bulunup en kralını almasını da biliriz. Ancak lig sonuna kadar her şeyi erteledik, rafa kaldırdık. Herkesten önce 4’ncü yıldızı takacağız” dedi.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam