Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaşlı futbolculardan Bilic'i şaşkına çeviren cevap

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/02/2015 - 07:27 GMT+2

Bu sezonu yuvasız geçiren Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, futbolcularıyla birlikte stat konusunda bir konuşma yaptı.

Sarıyer Beşiktaş Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş takımının şampiyonluk hedefine ne kadar kenetlenip, tek yumruk olduğu Mersin maçı öncesi bir kez daha ortaya çıktı.
Geçtiğimiz hafta Ankara’da Osmanlı Stadı’nda oynanan ve 2-1 kazanılan karşılaşma öncesi takımı toplayıp bir durum değerlendirmesi yapan teknik direktör Slaven Bilic, aynen şu ifadeleri kullandı:
"Beyler... Sezon başından beri göçebe gibi bir orada, bir burada oynuyoruz. Bu duruma üzülüyorum. Hepinizin ailesi var, onlardan sık sık uzak kalıyorsunuz. İsterseniz İstanbul’da kalıp, maçları Olimpiyat’ta oynayabiliriz. Bu da daha az yolculuk, daha az vakit kaybı olur. Kendinize, ailenize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.."
picture

Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Şaşkına döndü
Bilic’in sözlerini dikkatle dinleyen Siyah-Beyazlı futbolcular cevabı anında verdi. Olimpiyat Stadı’nda oynamak isteyen tek kişi bile yoktu. Hırvat hoca, oyunculardan gelen yanıtla şaşkına döndü:
"Aile tabii ki önemli ama şu anda bizim için önce şampiyonluk, önce Beşiktaş... İç saha maçlarını nerede güzel atmosfer olacaksa orada oynamak isteriz. Sezon sonunda şampiyon olunca ailemizle bunu kutlayıp, bol bol vakit geçiririz."
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam