Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş’ta sistem değişikliği

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/09/2014 - 08:31 GMT+3

Kartal'da Çaykur Rizespor hazırlıkları devam ederken, Slaven Bilic de yeni sistem arayışlarını sürdürüyor. Hırvat hoca, ideal ilk 11'de Jose Sosa, Demba Ba ve Mustafa Pektemek'i bir arada kullanmak istiyor.

Slaven Bilic

Görsel kaynağı: Eurosport

Uzun süredir oyun kurucu pozisyonuna takviye isteyen Slaven Bilic'in bu talebi, transfer döneminin son gününde gerçekleşti. Arsenal maçlarında söz konusu mevkiiye Oğuzhan'ı kaydırmak zorunda kalan Hırvat hoca, Arjantinli yıldızın gelişiyle birlikte rahat bir nefes almış durumda. Mersin İdmanyurdu deplasmanında Oğuzhan'ın geçen sezondan sarkan kart cezası nedeniyle forma giyememesi üzerine Bilic, farklı oyun stilleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. Rizespor maçı öncesi yardımcılarıyla rakip takımın kasetlerini izleyen deneyimli teknik adamın, edindiği izlenimlere göre, hücum hattında Sosa, Demba Ba ve Mustafa'yı bir arada kullanmak istediği öğrenildi.
Çalışmalar sürüyor
Siyah-Beyazlılar, ligin ikinci haftasında oynanacak olan Rizespor maçının hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla devam etti. Slaven Bilic yönetiminde kuvvet ve kondisyon çalışması yapan Beşiktaş'ta antrenman 1.5 saat sürdü. Milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Atınç Nukan ile tedavisine devam edilen Demba Ba, Veli Kavlak ve Necip Uysal antrenmana katılmadı.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam